Skip to content

В Бродівській гімназії ім. І. Труша відбувся День пам’яті про Юрія Мельника

19 жовтня 2023 року в актовому залі Бродівської гімназії і. І.Труша відбувався день пам’яті Юрія Мельника  —  видатного вчителя, наставника та ініціатора численних молодіжних заходів, чиє життя раптово обірвалось 10 жовтня 2023 року.

Впродовж дня гімназисти, випускники, друзі та колеги мали змогу переглянути відеозаписи з насиченого гімназійного життя Юрія Володимировича, адже завжди веселий и життєрадісний він часто і з радістю долучався до учнівських ініціатив.

Відвідувачі могли залишити фото та записки з спогадами на спеціально облаштованій стіні пам’яті. Оскільки Юрій Володимирович пішов з життя надзвичайно раптово і неочікувало – чимало добрих слів вдячності залишились несказаними…

Загалом захід відвідало більше 500 людей. Сім’я та близькі Ю.Мельника вдячні кожному, хто долучився до заходу та віддав останню шану надзвичайно добрій та світлій людині, яка назавжди залишиться в серці багатьох бродівчан.

Впродовж більше 30 років відданої праці Юрій Володимирович впроваджував інноваційні підходи в освітній процес, через гранти намагався забезпечити учнів та вчителів найновішим обладнанням.

В часи пандемії COVID-19 запровадив одну з найкращих систем дистанційного навчання в Україні, відкривав для учнів світ передових технологій та прививав гімназистам любов до рідного краю з ранніх літ через веломандрівки та патріотичні екскурсії, підтримував розвиток зразкового ансамблю “Дивограй”.

Юрій Мельник активно збирав історичні свідчення про історію Бродівщини, писав наукові статті та організовував конференції присвячені вивченню та популяризації локальної історії серед молоді.

Ще новини

Register Account

Have an account? Login here