Skip to content

Педагоги Гімназії відвідали наймасштабніший освітній фестиваль «Вчителі майбутнього»

«Вчителі майбутнього» — найбільший в Україні і один з найбільших в Європі фестиваль в галузі освіти, що відбувався 20-21 червня 2024 року в м. Львів. Головна тема цьогоріч – «Сила освіти під час війни». Для більше ніж 2000 учасників в програмі було представлено близько 100 подій: панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати, неформальне спілкування та нетворкінг.

Фундація пам’яті Юрія Мельника покрила витрати на реєстрацію та логістику для п’яти представників гімназії: Ярослав Кіт – директор гімназії, Галина Янчук –  завуч, Оксана Губач – завуч, Юлія Каплич – педагог-організатор, Назар Крутяк – вчитель інформатики та Тарас Мельник – вчитель історії.

Фестиваль є найбільшою в Україні подією такого формату в галузі освіти та відбувається з 2018 року у Львові. Серед учасників та учасниць були вчителі та адміністрації шкіл різних форм власності типів навчання, представники державних установ на чолі з міністром освіти і науки України, ed tech підприємці, лідери громадської думки в галузі освіти, суспільних трансформацій та інновацій, представники українських та міжнародних громадських організацій. У програмі було понад 10 тематичних напрямків: філософія освіти, дошкілля, початкова освіта, НУШ і компетентнісне навчання для життя, старша профільна школа, цифрова трансформація освіти, педагогічне лідерство та освітній менеджмент, шоу-рум освітніх інновацій STEMеxpo, ментальне здоров‘я та спорт, інклюзивна освіта тощо.

Цього року серед запрошених гостей та спікері були Оксен Лісовий, Міністр освіти і науки України, Сергій Притула, засновник Благодійного фонду Сергія Притули, Андрій Садовий, мер міста Львова, Тетяна Вакуленко, Директорка Українського центру оцінювання якості освіти, перша леді Олена Зеленська та ін.

Фундація має на меті інвестувати і надалі кошти та зусилля в професійний розвиток педколективу гімназії та забезпечувати участь в конференціях, заходах та тренінгах щодо застосування передових методів викладання та сучасних підходів до освіти.  

Ще новини

Register Account

Have an account? Login here