Skip to content

Бродівська гімназія отримала 13 ноутбуків від Фонду «Star for Life Ukraine»

24 листопада 2023 року в гімназії було відкрито технічну лабораторію Tech Lab з метою поглиблення знань з інформатики та розвитку інтересу до програмування. Проєкт реалізовано Благодійним Фондом «Star for Life Ukraine».

Запит на створення такого класу був підготовлений у вересні 2023 року директором гімназії – Юрієм Мельником, за рекомендацією випускника гімназії – Романа Микитюка. Роман дізнався про проект від Фонду «Star for Life Ukraine», який займається модернізацією навчальних закладів та вирішив розповісти про таку можливість директору, який в свою чергу завжди радо підтримував будь-які корисні ініціативи.

Розпочату Юрієм Володимировичем справу після його раптової смерті було вирішено реалізувати вже в рамках Фундації пам’яті Юрія Мельника. Одним з перших завдань новоствореної організації було зібрати всі необідні документи для отримання благодійної допомоги та завершити створення комп’ютерної лабораторії на базі гімназії.

Юрій Володимирович був би надзвичайно радий побачити сьогодні зосереджені обличчя учнів, які освоювали отримані ноутбуки, адже він завжди акцентував на ключовій ролі інноваційних технологій в освітньому процесі. Сподіваємось, що завдяки новому обладнанню та під керівництвом молодого і талановитого вчителя інформатики Назарія Крутяка, учні гімназії зможуть ще більше поглиблювати свої знання в галузі новітніх технологій та закладати базу для перспективної кар’єри в комп’ютерних науках.

Про проєкт

Tech Lab у Бродах створена для дітей з вразливих груп. У гімназії ім. Івана Труша навчаються діти учасників бойових дій, внутрішньо переміщені та з малозабезпечених сімей. Ми прагнемо, щоб інновації були доступними для всіх. Відкриваючи Tech Lab у Бродах, Фонд рівну можливість для усіх дітей розвивати свій потенціал в інформаційних технологіях.

Star for Life Ukraine вже обладнала лабораторію гімназії 13 потужними ноутбуками. Тепер навчальний заклад матиме можливість використовувати новий компʼютерний клас для уроків з інформатики й організації додаткових занять та проєктів. Віримо, що технології — інструмент для подолання нерівності та забезпечення однакових можливостей у сфері освіти.

Ще новини

Register Account

Have an account? Login here